kLiK-kLiK with JJ

Follower

Friday, 25 March 2011

koleksi gambar B.A.I.K P.U.N.Y.A...... PART 1



meh usha koleksi2 gambar baik punya... :)



L.P Star fail mengeja...




kak limah fan of malaysia..hehe




mana mau cari nasi lemak sebelum merdeka nie... :)




memang perasaan ja nie...haha




OPsss!!! no komen..




leh tahan kamcing kambing gan tuan dia nie noh..




agak2 nak kena saman gan JPJ dak nie???

Monday, 21 March 2011

terbukti joyah join ChurP2 memang sempoii....

asSalammualaikumm...


ari nie joyah nak kongsi cita pasal Churp2 yg joyah dok war2kan sebelum nie... entry kali nie joyah nak tunjuk bukti..
sebenaqnya joyah bawu xsampai 1 ari join Churp2 nie..
tadi joyah try check dashboard joyah kat CHURP2 punya website..
then inilah hasilnya..



walaupon joyah bawu untung rm2.40 tapi joyah asa best sgt.. 
hehehe.... alhamdullilah...
bawu join sehari dah dapt rm 2.4 klu sebulan???
hampa kira la sediri.. tapi nie bergantung pada kerajinan kita sendiri.. :)
hampa semua bila lagi nak join churp2 nie???
xpayah pikir byk2.. churp2 nie xminta pon modal.
juz wat keja pomot iklan.. bukan ssh pon..
n bendalah nie xmengangu gan nuffnang..
so. don worry k u all...
n bendalah nie bukan tuk yg ada blogger jaa.. 
yang just ada FB or TWITTER pon leh join..
la nie meh join kat cnie #churpchurp
lepas dah daftar hampa ikut ja arahan kat dalam 
churp2 nie.. senang jaa...
selamat mencuba. :)



Sunday, 20 March 2011

hadiah dari digi.... memang terhebat laa...







DiGi bakal menghujani anda dengan pelbagai ganjaran menarik setiap kali anda isi semula dengan pelan-pelan DiGi Prepaid™, tetapi apakan daya, setiap promosi menarik pasti mempunyai tempoh masa yang terhad. Sila ambil perhatian bahawa promosi ini akan berlangsung dari 1st March - 31st March sahaja. Jadi jika anda gemar mengumpul ganjaran-ganjaran menarik, tungga apa lagi - isi semula sekarang juga. Lebih banyak anda isi semula, lebih banyaklah ganjaran yang bakal anda dapat! Cepat! Kongsilah berita gembira ini dengan rakan- rakan anda! 



kali nie DIGI plak... pa yang joyah usha... hadiah dari digi nie mmg sempoi2 blaka.. klu nak taw lebih lanjut klik disini .... :)

banyak kelebihan klu geng2 blogger join ChurpChurp ini...

tunggu apa lagi jom ikut joyah join churp2 nie..
byak faedah yang mguntungkan... 
klu nak join klik disini 


Whatsapp. Fruit Ninja. Cut The Rope. Tap Tap Revenge. Angry Birds. FaceTime. Wow! I can't wait to get my hands on the new iPhone4 with #DiGiiPhone4. All you need is to upgrade your phone line! Get yours today!

sapa guna iphone 4 meh klik disini ada banyak kelebihan taw...


memang xrugi laa kalau korang usha kat cnie..





Tuesday, 15 March 2011

gambar JULIE woOn (BLogGer BoY) LEsBiaN...

sekali pandang... terkejut aku tekgok pix nie...


julie woon nie pengacara Quickie 8TV n merangkap heroin dlm cita BLOGGER BOY... 


meh nie joyah nak tunjuk gambaq2 panaz dia...




walaupon xbanyak... tapi terbukti yang Julie WooN nie mmg lesBian...


klu nak taw lebih mendalam pasai minah nie... p laa  klik disini..

Tip Tuk Kulit Tegang dan licin...

Nak KuliT Tegang n licin Mcm Pakai BoTox???


assalammualaikumm....


dah 2, 3 ari gak joyah x update blog joyah nie....
maklumlaaa.... balik kg la katakan...


ok entry kali nie joyah nak kongsi petua kecantikan...
walaupon kita xcantik...tapi jaga laa muka 2... jgn laa sampai nampak belemoih(Comot), x terurus... pastu mula laa nak beletiaq(m'bebel) xdak laki/pompuan b'kenan kat kita kan...xkan muka dah teruk mcm kat bawah nie bawu kita nak mgeluh...dah xguna dah kak,adik, n abg oii....



petua yang joyah bagi nie.. joyah dapat dari Abg sulung joyah sendiri... member pompuan sia yang dok amal petua nie...
buktinya mmg cun gila la kulit member abg joyah nie...


1..beli telur sebiji or 2 biji.... klu nak beli telur byk2
 pon xdak hal laa..


2. pecahkan telur tadi dgn mgambil  PUTEH telur  saja..
telur yg warna kuning hampa leh masak 
klu sayang nak buang..


3. selepas selesai asingkan bedalah yg no 2 tadi...
cari limau nipis tuk di campurkan dengan
 PUTEH telur tadi. perah limau nipis sampai xdak air limau 
yang mengalir dlm buah limau 2 k...


4. selepas 2... gaulkan kedua2 bahan tadi sampai sebati dan 
sapukan pada muka...2 kali sehari, selepas mandi waktu pg 
dan selepas mandi waktu mlm or sebelum tidoq...
bendalah nie kena laaa amal selalu.. 
jgn hangat2 taik ayam ja erkk..
insyaALLAH kulit anda akan kelihatan cantik n bersih..
slamat mencubaa... :)
















Tuesday, 8 March 2011

Cara memakai S.H.A.W.L



OK.... ari nie joyah nak ajaq cara pemakaian s.h.a.w.l yg cantik n molek nie...hehehe.. pd entry yg lepas joyah dah ajaq cara pemakaian pashmina ala arab kan... klu nak tgk lg bleh click kat link kat bawah nie 

meh laa kita usha cara2nya nak pakai shawl...

1. sarungkan chic craze scarf plain atau printed dengan kemas...

2 & 3. pakai shawl secara menegak.

4. pinkan mengikut keselesaan anda.

5. tarik bahagian shawl yang panjang ke hadapan dan lilitkan 
    di atas kepala dengan kemas..

6. kemudian lilitkan sekali lagi supaya shawl secara longgar 
    supaya menampakkan jarak antara lilitan pertama dan kedua.

7. kemaskan lilitan shawl.

8. sematkan pin di atas kepala dengan jarum peniti supaya
    kelihatan lebih kemas

9. OryTe... Dah siAp :')

P.a.N.T.U.N J.e.N.A.k.a :)

Pulau Hokkaido jauh ketengah 
Gunung Fuji bercabang tiga 
Hancur Raksaser dikandung tanah 
Ultraman yg baik dikenang jua. 



Dua tiga Raksaser berlari
Maner nak samer Raksaser Kero
Dua tiga Ultraman boleh kucari
Maner nak samer Ultraman Taro.

Kalau roboh Kota Narita
Papan di Tokyo Ultraman dirikan
Kalau sungguh itu keje Raksasa
Badan dan kepaler dier Ultraman 'fire'kan.

Kajang Ultraman kajang berlipat
Kajang Raksaser mengkuang layu
Kalau Ultraman Ace tak cukup kuat
Ultraman Neos datang membantu.

Buai laju-laju
Sampai Pokok Sena
Apa dalam baju?
Lampu Ultraman nyaler.

Mengata dulang paku serpih
Mengata Raksaser
Ultraman pulak yang lebih-lebih.

Sudah gaharu cendana pula
Sudahlah kalah di'fire' pula.

Orang berbudi kiter berbahaser
'Fire' diberi pada raksaser.
ehemm... camne rasa
membazir tak masa?





copyrite fom lawakjenaka.com

apa LU kisah klu WA G.E.M.O.K!!!!!!!!!!

Dengan penuh sopan aku nak maki hamun Sowg Pekerja kedai mamak yg keja kat kedai nasi kandaq SHAZZZzz TTDi JAya.SHAH alam... 

citanyerrr gini... wA p laa nak lepak gan mbe2 wa kat kedai nasi kandaq shazz 2 sebelum p Kg Baru Subang nak settle pasai projek akhir....member2 WA 2 ada 2 own india n sowg cina...

pas WA labuhkan bontot WA kat kerusi... ada laa pekerja pompuan kedai 2 mai amek order...dah settle amek order..pompuan 2 blah laa p antaq order tadi....

kat cnie laa b'mulanya kisah pekerja kedai mamak yg xdak adab n etika...mamak 2 lalu laa kat sebelah WA...masa 2 kat depan WA ada mbe laki WA... pastu mamak 2 benti kat meja WA n sembang gan mbe WA tadi(sembang lam bhasa tamil depa laa...) potPET2 punya pasai..tiba2 laki 2 tgk WA n suh WA kurang makan laa. apa jadahnya woi... siap gan gaya g... LAHANAT PUNYA MAMAK JAHANAM LANCAU...!!! lantak Wa r nak gemuk ka kuruih kaa... gua makan kat kedai tokey lu Wa pakai dwet lu kaa....pas tu mbe laki gua nie tgk muka Wa dah len dia pon speak TAMIL gan mamak 2 r... Wa dah xtahan g dah...bengang punya pasai Wa pon tanya kat mbe Wa "apa yg hang cakap gan dia nie??"" pastu mbE Wa balas soklan Wa gan sopan dia cakap "aku cakap kat mamak nie suh jgn PERLI ko,sbb ko kawan aku".....huh!!! menyirap darah WA kat mamak 2...
mamak 2 belah gan muka mcm lancau g... SIALAN btoi laa..

paz mamak 2 blah membe laki gua nie cakap " apa laaa...muka mcm  !@*&^%%*@!*, bleh plak cakap mcm 2 kat ko"....


nasib laa Wa da member mcm mr.Jeff.... thx A LOT r jeff coz bela Wa tadi...hehehe... lega sikit aty wa... sekian laa blog yang agak "SOPAN" tuk kali nie mnx maaf segala keCARUTAN dr muLut Joyah yg agak Pedas tuk mencarut....daaaaaaaaa

Sunday, 6 March 2011

koleksi gambar2 kucing yg comel lg lucu..





Joyah xtawu dah nak wat entry apa dah...
so, joyah kongsi pix kucing yang comel2 nie kat hampa semua k....
selamat berhibur...


















america next top model 2011....??

America Next Top Model 2011(ANTM)


sekian lama dah joyah xtengok cita realiti TV yang meletup kebaabOmmm nie..nie semua gara2 dok uma sewa yg xdak tV.. aisshh.... walaupon Badan joyah x tinggi lampai n x kurus kerempeng mcm model2 kat dalam ANTM nie.. tapi joyah suka tgk laa..hehehe... OpsssSS... joyah suka tengok bukan sebab depa dok pakai seksi2..


tapi joyah suka tengok gaya depa dok posing snap Picture..fotogenik gila..waahhh...kelas gitu.... tambah2 lg pengaraca TYRA Bank yg sgt Tip Top...mmg manTApp..sapa yang xpenah tgk gambaq si Tyra nie.. meh nie joyah nak tunjuk rupa si TyrA nie...







nie la rupa TyRa Bank... ha... dah ada owg yg terliur dah 2 tgk pix tyra nie... OppSS...hahaha


btw....... joyah nak tanya pix yang kat bawah nie anak2 buah tyra bank dlm ANTM yg ke 2011 kaa???


aisshhh....ketingalan plak joyah...ada sapa2 yg leh tlg jawab tuk joyah????





watak kita mengikut jenis darah????

first aku tgk kartoon nie masa aku n membe2 aku dok kalut cari teori pasal darah tuk lab report kat lam tenet...


bila aku usha punya usha katoon nie... mmg ada yg sama gan pangai aku laa... hahaha.... lawak pon lawak... yg reka katoon nie mmg kreatif gila laa..walaupon katoon nie bahasa indon... tapi bleh laa klu takat nak paham kan..


meh kita usha gambaq2 katoon nie...



penilaian dalam segi makanan :


adakah hampa suka posisi tempat mcm nie???:



klu bab2 nak kluaq... hampa jangan laa dok b'janji gan darah group b coz ni la hasilnya...hehehe... 




dari segi membuat kerja:



nie plak dr segi suka mengumpat :



cara pemikiran m'gikut jenis darah:

perangai masa gah bawa keta:

dan terakhir skali ::::::::>

dah abeh suda pix katoon perangai mengikut jenis darah..
ada persamaan x antara kamoo semua n katoon nie??
hehehe...
nak caya or x tu semua terserah kat hampa semua..
joyah xpaksa pon...
2 saja entry tok kali nie...
daaaaaa....





GaMbaq LucAh...Shhhhh...

hampa memang nak tengok saja eh gambar2 lucah2 


nie....syuuuu..jgn tunjuk kt orang.


sorang2 sudah k..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v  

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




tak dak keja len la tu...kepala otak lucah mcm tu la ..padan 


muka hampa hahahah 

Saturday, 5 March 2011

Malam PerTamaKU yg SanGat HanGat N RoMantik...


Malam pertama aku biasa jer…


Aku yg bukak kan, pastu gosok-gosok belek-belek yg mane patut, push the right button, pastu cucuk terus main. Takde maknenye dah nak kiss kiss dulu. Aku tak tahan dah pasal lame sangat dah aku tunggu. Dekat setengah tahun jugak laaa kumpul duit…
First main terkial-kial gak laa carik tempat mane yg harus tekan. Dalam setengah jam camtuh ok dah. Dah familiar la orang kata. First time main dekat 3 jam aku balun sampai panas giler. Hehehehe apa%c2%b2 aje Kisah Malam Pertama Aku >
Itu laa pengalaman malam pertama aku main PS2 mase baru beli 5 tahun sudah…
Korang punye kisah malam pertama pulak macam mane apa%c2%b2 aje Kisah Malam Pertama Aku mesti best gila kan.....hehehe 
Kongsi la kat sini :->

p/s : klu sebut ja mlm pertama...mesti ada yg pikiauww bendalah lain...hehehe....

      

Cara Tuk RinGAnkAn BloG Or m'PerCepatkan LoaDing Blog...

Assalammualaikum...


pada saat 'n' minit nie.. aku nak ajaq cara tuk mempercepatkan LoAding Blog hampa semua, d samping 2 blog hampa pon akan jadi ringan..xpayah nak buang masa dok tunggu lama2 kat depan lappy sampai juling bijik mata...




aku dah try wat bendalah ni, mmg menjadi la... so aku kongsi benda yg b'guna bg aku kat hampa semua... selamat beramal....
ikut benda2 kat bawah nie...


1. buang bendalah2 yang xb'guna spt WIDGET yg xperlu...


2. Pilih Template yang ringan....


3. copy code kat bawah nie....
    

<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4/jquery.min.js">
<script type='text/javascript' src='https://sites.google.com/site/jquery01/jquery.lazyload.mini.js?ver=1.5.0'></script>
<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function($){
if (navigator.platform == "iPad") return;
jQuery("img").lazyload({
effect:"fadeIn",
placeholder: "http://3.bp.blogspot.com/_LZtXSNcp76A/THkEtEOZfrI/AAAAAAAABRo/IARVMD_8TwA/s1600/grey.gif"
});
});</script>


Pergi dashboard - design - add new gadget - add html - copy paste code di atas - klik save - done. 

bendalah ni pon aku dapat dari blog ameno world..
thx byk2 coz kongsi benda2 mcm nie... mmg b'guna gila...